OFFRE D'EMPLOI
Theatertechnieker (voltijds, 38u)

Het kunstenaarshuis Needcompany heeft een vacature voor een voltijds theatertechnicus. Jan Lauwers, Grace Ellen Barkey en Maarten Seghers zijn de centrale artiesten in dit huis en brengen er samen met andere artiesten hun werk in onder: theater, dans, performances, beeldende kunst, teksten... De creaties worden gemaakt in onze thuisbasis MILL en getoond op belangrijke internationale podia wereldwijd. Voor de technische ontwikkeling en uitvoering van de activiteiten thuis en op tournee, is er nood aan bijkomende technische ondersteuning. 

Needcompany wenst een theatertechnicus met de juiste ervaring en ingesteldheid aan te werven. Hij of zij staat in voor de technische ontwikkeling en uitvoering van artistiek werk onder leiding van onze chef techniek en productieleider. Samengevat betekent dit dat je voor Needcompany in onze thuisbasis MILL logistieke en technische ondersteuning biedt en wereldwijd op tournee uitvoering geeft aan de realisatie van de voorstellingen. 

 

Profiel
- Je bent gepassioneerd door de kunstensector en het werk van Needcompany
- Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels
- Je hebt een relevant (theatertechnisch) diploma hoger onderwijs of ervaring in een gelijkaardige functie
- Je bezit goede technische en logistieke kennis op het vlak van theatertechniek, elektriciteit, licht, geluid, video... en wil die verder blijven ontwikkelen
- Je hebt minimum een rijbewijs B
- Je brengt concrete technische oplossingen voor de noden van het artistieke team
- Je begeleidt, controleert en voert mee de technische aspecten van de tournee uit
- Je werkt steeds in overleg met de productieleiding
- Je kan goed overweg met tekenprogramma’s of kan dit snel leren
- Je kan zelfstandig zaken afwerken maar bent tegelijk een ferme teamspeler

Wij bieden
- voltijds contract (38u) van onbepaalde duur in een dynamische, flexibele, diverse en culturele omgeving met fijne collega’s in een top-gezelschap, centraal in Brussel
- open werksfeer en ruimte voor technisch-artistiek initiatief dicht bij het artistiek werk
- verloning volgens barema A PC 304 met een pakket extralegale voordelen

 

Wil je op een co-creatieve manier deel zijn van een groot artistiek plan in de kunstensector en bijdragen aan de juiste technische realisatie van dit internationaal gezelschap? Dan is dit jouw kans voor een boeiende en uitzonderlijke job! Je komt terecht in het productionele team van een groot Brussels gezelschap dat tal van belangrijke buitenlandse plaatsen bespeelt en een prominente plaats in de kunstwereld inneemt.


Bezorg spoedig uw kandidatuur aan jobs@needcompany.org. Stuur een e-mail met titel "Needcompany Vacature Theatertechnicus” met volledig CV, leg in een brief uit waarom je deze opdracht graag zou doen en toon tevens aan waarom je de persoon voor deze job bent. Na de selectieprocedure kan de opdracht in overleg starten.

 
Needcompany
Ensemble weNEEDmoreCOMPANY Invisible Time Contact Offre d'emploi
 
productions
Jan Lauwers Grace Ellen Barkey Maarten Seghers arts de la scène arts visuels Film
 
dates de tournée
Calendrier
 
Publications
Livres Musique Film
 
Bulletin
S'inscrire Archive
NEEDCOMPANY  |  info@needcompany.org  |  Privacy  |  Pro area
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our cookies policy.